Παραγγείλτε τις Κάρτες!

Φανταστείτε να μπορείτε να λαμβάνετε θεία καθοδήγηση στην καθημερινότητά σας! Φανταστείτε να μπορείτε να συνδέεστε κάθε ώρα και στιγμή με τις Αγγελικές Υπάρξεις και να λαμβάνετε την καθοδήγησή τους για οτιδήποτε σας απασχολεί και εμποδίζει την εξέλιξή σας!

Οι κάρτες Αυτογνωσίας και Πνευματικής Εξέλιξης των Ουράνιων Θεραπευτικών Μηνυμάτων έχουν ενεργοποιηθεί και συντονιστεί με την υπέρτατη αγάπη και το φως των φωτεινών Δυνάμεων για να φέρουν ουράνια έμπνευση και κατεύθυνση στη ζωή σας.

Το ουράνιο δώρο, που θα έρθει στα χέρια σας, αποτελείται από 41 ισχυρές ενεργειακές κάρτες, που απεικονίζουν τους παντοδύναμους Αρχαγγέλους, τις Δίδυμες Φλόγες τους και ένα εγχειρίδιο που περιέχει αναλυτικά τις ερμηνείες των μηνυμάτων των καρτών, καθώς και τους τρόπους εργασίας μαζί τους.

Παραγγελίες & Κάρτες

Η κάθε κάρτα είναι μια θεόπνευστη σύλληψη της απεικόνισης του κάθε Αρχαγγέλου και της Δίδυμης Φλόγας του, στην οποία αποτυπώνεται το μήνυμά τους. Εκτός από το μήνυμα κάθε Ύψιστου Αρχάγγελου και της Δίδυμης Φλόγας του, ή αλλιώς το θεϊκό Συμπλήρωμά του, δίνεται και μια ιδιαίτερη και βαθιά καθοδήγηση από Αναληφθέντες Διδασκάλους και Πνευματικούς μου Οδηγούς, που εργάστηκαν μαζί μου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου αυτού.

Η σύνδεσή σας με τις φωτεινές αυτές Υπάρξεις, μέσω των καρτών αυτών, θα φέρει στο πεδίο σας, αλλά και στο πεδίο των ανθρώπων στους οποίους θα τις διαβάσετε, θεϊκή έμπνευση και θεραπεία σε πολλές πτυχές της ύπαρξής σας, ψυχική ανάταση και εξύψωση και σίγουρα μια δυναμική μετακίνηση μέσα σας, για να ανακαλύψετε το θεϊκό σκοπό της ζωής και τη σοφία της αιώνιας Ψυχής σας.

Διαλέξτε Χώρα
Αποστολής των Καρτών

ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Παραγγελίες & Κάρτες

Εύχομαι οι κάρτες αυτογνωσίας και πνευματικής εξέλιξης των Ουράνιων Θεραπευτικών Μηνυμάτων να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το θεϊκό Εαυτό σας, το Μύστη μέσα σας, καθώς και το θεϊκό σκοπό της ζωής σας. Η καθοδήγηση των Αγγέλων να φέρει άπλετο αγνό φως, θεραπευτική δύναμη, απεριόριστη αγάπη και πνευματική εξέλιξη σε όλη τη ζωή σας. Η πνοή των πληροφοριών, που θα λάβετε, να ανυψώσει πνευματικά όλες τις πτυχές της ύπαρξής σας, φέρνοντας άπειρα θαύματα για θεϊκή υλοποίηση και θεραπευτική αγκαλιά σε ότι σας απασχολεί.

Παραγγελίες & Κάρτες