Συνεδρίες

Ας γνωριστούμε από κοντά!

Θεραπεία Αγγελικού Reiki

και τα οφέλη της

Εάν θέλετε να βιώσετε την εμπειρία και την επίδραση μιας Αγγελικής θεραπείας, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου για να κλείσετε μια προσωπική συνεδρία. Θα χαρώ να σας βοηθήσω και να εργαστούμε μαζί για ότι σας απασχολεί. Η θεραπεία Αγγελικού Ρέικι μπορεί να βοηθήσει στη ριζική αντιμετώπιση πολλών καταστάσεων, αφού είναι ένα από τα πιο δυνατά συστήματα ενεργειακής θεραπείας.

Είναι ένα ασφαλές, φυσικό και υψηλής συχνότητας, πολυδιάστατο σύστημα θεραπείας που επιδρά σε όλο μας το είναι στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο και για αυτό μπορεί να αλλάξει όλη μας την ζωή μέσα από τη σύνδεση με το Αγγελικό Βασίλειο του φωτός. Ο θεραπευτής, κατά την διάρκεια της θεραπείας στον εαυτό του ή σε άλλο άτομο, γίνεται το κανάλι, η γέφυρα μέσω της οποίας περνάει η Αγγελική ενέργεια ώστε να διεισδύει στο ενεργειακό σώμα του θεραπευόμενου μέσω απαλού αγγίγματος.

Η Αγγελική θεραπευτική ενέργεια διαπερνά και θεραπεύει την αιτία του προβλήματος και όχι μόνο το αποτέλεσμα ή τα συμπτώματα!
Θεραπεύει προβληματικούς τομείς της ζωής μας, όπως τις σχέσεις μας ή τα επαγγελματικά μας
Βοηθά σε περιπτώσεις έντονου άγχους, ανησυχίας, ανασφάλειας και θλίψης
Βοηθά να ξεπεράσουμε τις τραυματικές εμπειρίες και τις φοβίες μας που μας κρατούν πίσω στη ζωή
Μπορεί να ξεμπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στο σώμα μας
Μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά πριν και μετά από εγχειρήσεις
Το Αγγελικό Ρέικι μπορεί να θεραπεύσει και να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σας
**Η θεραπεία του Angelic Reiki και άλλων εναλλακτικών θεραπειών, που εφαρμόζονται στο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών και Σεμιναρίων Reiki in your Heart στην Κύπρο, αλλά και εξ αποστάσεως, δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική.

Συνεδρίες Channeling και Αγγελικής Καθοδήγησης

Τι είναι το Channeling

Channeling είναι η τέχνη της επικοινωνίας με ανώτερες διαστάσεις και πραγματικότητες της ύπαρξης, με σκοπό την άντληση πληροφοριών, γνώσης και σοφίας, που θα φωτίσουν, θα καθοδηγήσουν και θα θεραπεύσουν όσους αναζητούν, μέσω της τέχνης αυτής, λύσεις και απαντήσεις σε διάφορα θέματα της ζωής και της καθημερινότητάς τους.Η πηγή των πληροφοριών αυτών, κατά τη διαδικασία του Channeling,είναι συνήθως ο Ανώτερος Εαυτός μας, τα Αγγελικά Πεδία, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι,οι Πνευματικοί Οδηγοί, τα Ακασικά Αρχεία κ.α.

Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση τους έχουν την ικανότητα να επικοινωνήσουν με τα ανώτερα πεδία γνώσης και σοφίας αρκεί να το καλλιεργήσουν και να εργαστούν με σύνεση και πολύ αγάπη, για να μπορέσουν να αναπτύξουν τις διαισθητικές τους ικανότητες, να εξυψώσουν το επίπεδο της πνευματικής τους αφύπνισης και να γίνουν φωτεινά και καθαρά κανάλια!

Χρειάζεται, λοιπόν, κάποιος που ασκεί αυτήν την τέχνη να είναι ενεργειακά καθαρός, να έχει ανοιχτή καρδιά, να είναι μακριά από την κριτική και τις προσκολήσεις και να εργάζεται με αγάπη μόνο για το ανώτερο καλό των ανθρώπων που ζητούν καθοδήγηση!

Κατά τη διαδικασία του Channeling ο άνθρωπος γίνεται κανάλι / δέκτης πληροφοριών και γνώσεων από αγγελικές ενέργειες, τις οποίες είτε εκφράζει μέσω του λόγου είτε μέσω της αυτόματης γραφής! Μέσω του τρόπου αυτού μπορούμε να λάβουμε απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν, καθοδήγηση σε καίριους τομείς της ζωής μας, καθώς και βαθιά θεραπεία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας, στο ψυχικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό μας επίπεδο!

Ας λάβουμε τη φώτιση και τις ευλογίες των φωτεινών αυτών υπάρξεων.

Εάν θέλετε να λάβετε καθοδήγηση μέσω Ανώτερης Επικοινωνίας και 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠, σε καίρια θέματα που απασχολούν τη ζωή σας, μιλήστε μαζί μου για τις προσωπικές σας συνεδρίες, θα χαρώ να σας βοηθήσω.